Ett år går fort

december 8, 2010

Det här är ju inte klokt egentligen. Min profession är att skriva. Dagligen slår jag mig ner framför datorn, låter fingrarna hitta sina invanda positioner på tangenterna och börjar knacka ner några väl valda ord. Även om jag inte alltid vet hur jag ska formulera mig, och även om jag raderar, skriver om, rättar och funderar i nya banor, så har jag nästan alltid ett mål med mitt skrivande. Jag vet vad det ska leda till. Jag vet vem jag skriver för och vad budskapet är och vem jag vill nå fram till. Men på den här sajten känner jag mig helt vilsen. När jag skapade den här bloggen hade jag en förhoppning om att jag skulle skriva någon klurig fundering i stort sett varje dag. Nu har det gått ett år sedan jag skrev senast … trots att jag haft mycket att fundera över.

Men skam den som ger sig. Det är väl aldrig för sent att bättra sig. Så håll ut, kära läsare …

Kommentera