Att sälja sig själv

oktober 26, 2009

Jag har svårt för att marknadsföra mina tjänster och mina kvaliteter. Det tar emot att ringa eller skriva för att hitta nya uppdragsgivare eller bara nya uppdrag. Jag väntar hellre tills någon tar kontakt med mig, utan påstötning. Men det innebär å andra sidan att jag får tid över ibland att sitta här och skriva på min blogg istället för att tjäna pengar. Fast jag kan ju alltid hoppas att nån googlar och får upp min hemsida och läser min blogg och tänker att … nämen, där har vi ju en sån copywriter som vi söker! Och han tycker det är roligt att skriva kundtidningar, nyhetsbrev, informatio och reklam. Det är ju precis vad vi behöver. Vi ringer honom direkt!

2 kommentarer till “Att sälja sig själv”

  1. Var inte så blygsam. Att köpa reklamtjänster är kanske som livet i stort. Blyga killar får inte kyssa de snyggaste flickorna.

  2. Trots lång efarenhet och gedigen kompetens är det svårt att vara kaxig säljare när man är så ödmjuk som du. Ju mer man kan desto mer inser man vad man inte kan. Det är bara gröngölingar som äger världen och kan allt 🙂

Kommentera